E Drejta Parlamentare Dhe Sistemet Politike

Kujdes, materialet e mëposhtëme mund të jenë të tëra ose pjesërisht subjekt i të drejtës së autorit. Konsultoni shënimet ligjore përkatëse.

Lecture Notes


Materiale Shtesë

Report On Exclusion Of Offenders From Parliament

Disclaimer

Code Of Conduct For Members Of The European Parliament With Respect To Financial Interests And Conflicts Of Interest

Legal Notice

The Parliamentary Mandate (A Global Comparative Study)

Terms Of Use